FAQ


What is Royalty Jobs?
Royalty Jobs is a recruitment and personnel leasing provider.

What expertise do we provide in leasing?
We provide IT and non-IT expertise in leasing with consultants specialized in IT and non-IT areas.

What expertise do we recruit?
We recruit specialists and middle management expertise.

How do we differentiate from competition?
We differentiate from competition by stating at the beginning of the project if it is feasible or not and acting accordingly.

What are our future plans?
Our future plans involve consultancy for individuals (career management and training)

What is our goal?
To become the first integrated services provider in HR field: assessment career management- training leasing personnel

Do we protect your personal data?
Kindly find bellow (in Romanian language) the legal stipulations related to the protection of personal data, according to Law no 677/2001.

Politica de confidentialitate:
SC ROYALTY JOBS INTERNATIONAL SRL, denumita in continuare ROYALTY JOBS in calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului www.royaltyjobs.com, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea transmiterii CV-ului pentru activitatea de mediere si plasare a fortei de munca.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, ROYALTY JOBS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
- dreptul la informare (art.12)
- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
- dreptul de opozitie (art.15);
- dreptul de a fi supus unei decizii individuale (art.17);
- dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de ROYALTY JOBS in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: SC ROYALTY JOBS INTERNATIONAL SRL, Str Aurel Vlaicu nr 126, sector 2 , Bucuresti.


Scopul colectarii datelor:
Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, ROYALTY JOBS le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

- pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
- in vederea utilizarii datelor personale in activitatea de mediere si plasare a fortei de munca


Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.


Copyright © 2005 RoyaltyJobs. All rights reserved.